Start je carrière

Op zoek naar een eerste werkervaring?

Na de #YoungPotentialAward krijg je vrijblijvend de kans om via ons in het bedrijfsleven te stappen: via Secretary Plus ga je vast aan de slag bij een topbedrijf in jouw regio, als project assistant van Outsourcing Solutions kan je proeven van uiteenlopende functies in heel wat sectoren bij verschillende bedrijven. De ideale springplank voor jobstarters.

Ontdek Secretary Plus

Een persoonlijke en gerichte aanpak om in korte tijd jouw droomjob te vinden: daar staat Secretary Plus voor! We zijn gespecialiseerd in het vinden en plaatsen van meertalige assistants in uiteenlopende domeinen en sectoren.

Spring eens binnen in een van onze kantoren of maak een afspraak voor een online gesprek.

Een job via
onze kantoren

Geen zin om te stressen in de zoektocht naar jouw droomjob? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bekijken samen met jou waar je drijfveren en ambities liggen. Zo vind jij een job die echt bij je past. We denken vooruit, reiken opties aan die je misschien zelf nog niet overwogen had en helpen jou op weg naar je droomjob. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om jouw carrière in goede banen te leiden.

Als afwisseling
jou wel ligt…

Jij houdt van afwisseling? Dan moet je bij Outsourcing Solutions zijn. Als project assistant heb je meteen een vast contract op zak en je komt terecht bij onze klanten voor tal van projecten in verschillende sectoren. Het is de ideale springplank om snel ervaring op te bouwen in verschillende functies en bedrijven. Durf jij te springen?

Zij gingen je voor

Jeroen Eelen
Mercedes

Lien Bauwens
BNP Parisbas Fortis

Camille Pauwels
Vandemoortele

Axelle Bombay
Vlaamse Hogescholen Raad